Velkommen til Sejlklubben BUGTEN's hjemmeside


Gæstesejlere
Gastseglere
Visiting Yachts
 
  

I august 2018 er Aarhus vært for den største sejlsportsbegivenhed nogensinde i Danmark.
VM i sejlsport for samtlige ti olympiske bådklasser bliver en gigantisk event med 1500 sejlere fra 100 lande, 800 frivillige og 400.000 gæster på havnen i Aarhus.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få indblik i forberedelserne til VM, hvorfor du skal melde dig som frivillig, og hvorfor du allerede nu skal sætte kryds i kalenderen, når VM i sejlsport afvikles i Aarhus med et brag af en maritim folkefest fra d. 30. juli til d. 12. august 2018.
Tilmeld dig HER

Besøg VM 2018-hjemmesiden hvor du også kan læse mere om, hvordan du bliver en del af VM-holdet som frivillig.
Læs mere HER


 BUGTENs ordinære generalforsamling 2017
Onsdag den 22. februar afholdt Sejlklubben BUGTEN sin årlige ordinære generalforsamling i klubhuset.
Generalforsamlingen forløb plamæssigt i en god stemning, og det eneste indkomne forslag - bestyrelsens forslag om renovering af klubhusets toiletter - blev vedtaget med 50 stemmer for, 1 imod og 1 undlod at stemme.
Præsentation, indkaldelse og dagsorden, indkomne forslag, regnskab 2016 og budget 2017 samt noter hertil plus alle bestyrelsens beretninger kan ses under "Referater m.m. fra generalforsamlinger" i menuen til venstre.


Klubaften om BUGTENs fremtid i de nye omgivelser
Onsdag den 1. februar havde Aktivitetsudvalget arrangeret en klubaften med emnet: "Hvordan kan vi drage fordel af og styrke sejlsporten og klubben gennem/ på grund af de mange ting, de sker omkring os".
Klaus Natorp holdt et særdeles spændende indlæg om VM 2018 - herunder de mange arealer, som optages af joller, følgebåde, grej, osv.
Mette Rostgaard gennemgik de mange byggerier og ændringer, som er i gang og forestår på og omkring Aarhus Ø. og sluttede sit indlæg med en kort film om Den Blå Rambla.
En særdeles spændende og vedkommende klubaften i BUGTEN.


Klubaften i BUGTEN - torsdag d. 19. januar
Klubhuset var stuvende fuldt, ca. 85 deltagere, da Klaus Gelting fra Nordhavn og Kevin Pedersen fra Aarhus Sejlklub holdt foredrag om at bo i sin båd.
Klaus havde fortøjet sin store hollandske båd ud for BUGTENs klubhus, og i pausen kunne deltagerne vandre igennem det lange skib og besigtige indretningen.
Et nyt og spændende emne på en klubaften.

Gå-bingo i BUGTEN - søndag d. 8. januar
Traditionen tro arrangerede Aktivitetsudvalget gå-bingo den første (passende) søndag i januar.
Ca. 35 medlemmer og pårørende nød det stille, milde vejr og deltog i traveturen fra Lystbådehavnen til og rundt i Risskov, hvor de kunne afkrydse de medbragte bingo-plader.
Efter turen blev der serveret varm chokolade og hjemmebagte boller i klubhuset og vinderne af bingospillet blev fundet.

   Foto: Anne Trudsø

Nytårstaffel i BUGTEN - fredag d. 6. januar
En ny tradition er indstiftet i BUGTEN, og for tredje år i træk havde Bestyrelsen inviteret ca. 45 frivillige til nytårstaffel, hvor de for en gangs skyld kunne slappe af og nyde at blive vartet op af bestyrelsesmedlemmerne.
Der blev serveret en lækker middag, og under middagen blev der sunget en sang skrevet til lejligheden af Aage. Lissi og Jørn spillede til og fortsatte med et spille og synge nogle sjove viser.
En rigtig dejlig aften i klubhuset.

 
Nogle vigtige begivenheder i 2016


I Sejlklubben BUGTEN spiller vi også badminton!
Du kan også spille med - læs mere HER:

 Sejlklubben BUGTEN vært for KDY Vikingetræf 2016
  I dagene 12. - 15. juli stillede BUGTEN såvel fartøjsstation som klubhus til rådighed for de 69 fartøjer og 165 sejlere, som deltog i KDYs Vikingetræf, der afholdes hvert tredje år.
Fartøjer og mandskab kom fra såvel Danmark som Norge, Sverige og Finland.
Der blev fra KDYs stævneledelse udtrykt meget stor tilfredshed med BUGTEN og arrangementet, og der var megen ros til de frivillige og til fartøjsejerne for deres velvilje med at flytte sine både og skabe plads til gæsterne.

Standerhejsning m.m. i BUGTEN - lørdag d. 30. april
Standerhejsningsdagen bød på mange aktiviteter i BUGTEN, og mange medlemmer mødte op for at fejre begivenhederne.
Dagen startede med stumpemarked i byggehallen kl. 10.
Adskillige medlemmer satte diverse udstyr og beklædning til salg, og mange fra såvel BUGTEN som naboklubberne tog et kik, og det blev også til mange handler.

 
 
Kl. 13 serverede Aktivitetsudvalget hjemmelavede retter til "forårsfrokosten", hvor ca. 75 medlemmer og pårørende deltog.
Der var fuldt hus i såvel klublokale som forstue - og travlhed i køkkenet!
Kl. 15 gik standeren til tops til skuddene fra signal-
kanonen, og formanden holdt den obligatoriske tale.
Der blev uverrakt jubilæumsnåle til 3 medlemmer - én 50-års og to 25-års nåle.
Derefter blev den nye terrasse genindviet - denne gang beklædt med sidesejl syet af sejldug.
 
  Som sidste punkt i dagens program blev BUGTENs nye turklubbåd døbt og fik navnet "fælleskurs" - et symbol på klubbens mål med den nye båd.
Frank & Co. leverede fanfarer og musik til begivenhederne og fortsatte senere den musikalske underholdning i byggehallen.

Aktiviteter:


Klubaften med FTLF -
torsdag den 23. marts
Læs mere under Events

Næste bestyrelsesmøde:
Mandag d. 10. april

Næste arbejdsdag:
Torsdag d. 6. april
Arbejdslørdag:
8. april
Se arbejdsopgaver HER:

BUGTENs facebookside